Exclusieve wandafwerking

Offerte aanvragen

Verfraai uw wanden

Ga voor exclusieve wandafwerking met een fraaie uitstraling. U heeft bij ons keuze uit diverse kleuren zoals goud en beton. Daarnaast kunnen wij exclusieve effecten en patronen creëren op uw wanden. Uwlatexspuiter maakt hierbij gebruik van hoogstaande kwaliteit materialen geven wij een extra dimensie aan de ruimte. Deze decoratieve afwerking is toe te passen in ruimtes als woonkamers, keukens, kantoren en toiletten. Heeft u specifieke wensen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan meteen een offerte aan!

Exclusieve wandeffecten

Om uw wanden een extra dimensie aan de woning te geven, kunt u kiezen voor exclusieve effecten. UwLatexpuiters creëert deze effecten door middel van decoratief stucwerk. Hierbij wordt een specialist ingezet die met speciale technieken onder andere een betonlook kan creëren. De betonlook is een opkomende trend met een eigentijdse designafwerking. Daarnaast is de metal stuc een trend die uw muren een fraai uiterlijk geven. Door de metale effecten, krijgt de ruimte een luxueuze uitstraling! Wilt u de wanden een andere uitstraling geven? Ook dat is mogelijk!

Projecten

Hieronder ziet u een kleine greep uit de vele projecten die wij hebben mogen verrichten. Hierin ziet u het resultaat van de exclusieve wandafwerking projecten.

Exclusieve-wandafwerking-hal
Exclusieve-wandafwerking-kamerkeuken
Exclusieve-wandafwerking
Exclusieve-wandafwerking-trap
Exclusieve-wandafwerking-keuken